sloep huren
Trends

Sloep huren, verdien een dagje uit

Wanneer de werkweek er net op zit, en je de meeste zorgen achter je hebt gelaten, dan kun je het beste genieten op een gehuurde sloep. Het zonnetje schijnt fel tijdens het varen, maar de wind zorgt ervoor dat het aangenaam voelt. Een sloep huren is de ideale dagbesteding op je vrije weekenddag. Het huren van een sloep geeft het gevoel dat je even nergens aan hoeft te denken. Enkel en alleen ’t varen met een gemakkelijk bestuurbare sloep is die middag je enige bezorgdheid. Ik huur zelf altijd een sloep inclusief schipper, zodat ik nergens aan hoef te denken.

Harder en zachter

Het huren van een sloep kan voor allerlei groepen en capaciteiten geregeld worden. Het aanbod varieert van sloepen voor gezinnen, tot aan de perfecte mannensloep met barbecue en bier. Voor de echte durfallen is er zelfs een motorboot, die veel harder gaat dan de normale sloep. Wil je het rustig aan doen? Kies dan gewoon voor de elektroboot.

Wegwijs door routes

De vriendengroep wil natuurlijk het liefst door de grachten varen met hun sloep, maar als jij met je gezin letterlijk rustiger vaarwater op wil zoeken, dan zijn er tal van routes waar je naar op zoek kan. Het enige wat vast staat, is dat je een fantastische sloep kan huren zodat je meer tijd hebt om de ideale route uit te stippelen.

Een sloep aan ervaring

Wanneer je een sloep huurt, ben je niet bezig met een zoveelste uitje te bedenken voor je familie of vrienden, je bent op zoek naar een unieke ervaring. Veel mensen ervaren het op ’t water zijn totaal anders dan wanneer je naar een dierentuin of een ander ingesloten uitje gaat. Het geeft namelijk een gevoel van vrijheid waar je voor dat kleine geldbedrag enorm veel plezier aan kan beleven. Veel uitjes zijn tegenwoordig onbetaalbaar. Een sloep huren bíedt een onbetaalbaar uitje.