Name it
Trends

Vrolijk de zomer in met Name it

Hoera! De zomer komt er weer aan en het is tijd om alvast zomer kleertjes voor je zoon of dochter in te slaan. We hebben de afgelopen week al een prachtige zomerse week achter de rug en toen kwam ik er meteen achter dat mijn dochter uit al haar zomer kleding is gegroeid. Het gaat ook zo hard! Gelukkig kon ik meteen online wat nieuwe kleding kopen voor haar. Ik ben zo goed geslaagd met de kleding van Name it en binnen een dag was het al thuisbezorgd, waardoor ze gelukkig kon genieten van het warme weer met een leuke outfit aan.

Name it jurk

Ik heb een aantal kledingstukken voor mijn dochter besteld, maar de Name it jurk was wel de favoriet. Ze heeft hem drie dagen achter elkaar aangehad. Ze vond hem lekker zitten, mooi staan en ze kreeg ontzettend veel complimenten! Het gaat om een lange zwart-wit gespreepte jurk met een roze flamingo er op. Mijn dochter is behoorlijk lang, dus een lange jurk staat haar ontzettend goed. Name it had nog meer leuke jurken, maar dit was mijn favoriet en gelukkig was mijn dochter er ook echt blij mee. Ze is namelijk gek op flamingo’s, dus dit was de perfect jurk voor haar.

Stoere broek

Nu heeft Name it een hele uitgebreide collectie voor meisjes. Het is niet allemaal zo liefelijk, dus de wat stoerdere meiden kunnen hier ook hun hart ophalen. Mijn dochter is zeker wel in voor avontuur dus een goede stevige stoere broek is zeker van belang in haar garderobe. Ik heb een leuke korte spijkerbroek met print voor haar gekocht. Ze heeft hem nog niet gedragen, maar ze vond hem wel supermooi. Er ziten rafeltjes aan de pijpen, waardoor hij nét even anders is dan een normale spijkerbroek. Name it heeft overigens ook “normale”spijkerbroeken in haar collectie. Maar mijn dochter houdt van kleding die nét even wat anders is.

Roze zomerjas

Name it had ook nog een paar leuke zomerjassen in de collectie, dus ik heb ook maar gelijk een nieuwe jas gekocht voor mijn dochter. Ik heb gekozen voor een roze zomerjas met bloemenprint erop. Het model is een bomberjack, waardoor hij naast het liefelijke van het roze ook een stoer karakter heeft. Ik moet zeggen dat Name it met hele leuke prints komt aanzetten. Perfect voor de stijl van mijn dochter. En de jas matcht heel leuk met de roze flamingo jurk.

Zoals je ziet ben ik goed geslaagd bij Name it. Reden genoeg om zelf ook even een kijkje te nemen op de website!