stedentrip
Trends

Stedentrip – dé ideale vakantie het hele jaar door

Zoals jullie weten geef ik graag mijn mening over van alles en nog wat. Omdat het zomer is en praktisch iedereen op vakantie gaat, wil ik de vrijheid nemen om vandaag de stedentrip te behandelen. Je bent vast wel bekend met het concept. Een stedentrip is momenteel ontzettend populair. Dat is ook helemaal niet zo gek als je logisch nadenkt. Je boekt een leuke, korte vakantie in een grote stad. Wie wil dat nou niet? Bovendien kan een stedentrip op werkelijk ieder moment van het jaar plaatsvinden. Zo’n citytrip is dé ideale vakantie het hele jaar door als je het mij vraagt.

Alleen, samen of met het gezin

Ik kan ontzettend veel argumenten noemen waarom een stedentrip echt een fantastisch concept is. Persoonlijk ben ik enorme fan van het feit dat werkelijk iedereen op citytrip kan gaan. Of je nou in je eentje er even tussenuit wil gaan of met je partner nog een leuke vakantie zoekt: een stedentrip kan altijd. Ook voor gezinnen die niet veel geld hebben en daardoor niet lange periodes op vakantie kunnen gaan is zo’n citytrip een goede oplossing. Je kunt er zelfs voor kiezen om met of juist zonder de kids op vakantie te gaan in dit geval!

Een stedentrip is zo geboekt

Naast de toegankelijkheid van een citytrip vind ik het ook heerlijk dat je een stedentrip zo geboekt heb. Je hoeft geen uren op het internet te surfen op zoek naar die ene goede deal voor die ene prachtige plek. Het is immers maar een korte vakantie. In het ergste geval spendeer je een paar dagen in een minder leuk hotel. Dat overleef je wel. Een stedentrip boek je al binnen een paar minuten. Het enige vooronderzoek dat jij moet doen, is een aanbieder kiezen en een stad uitzoeken waar jij heen wilt gaan.

Op avontuur gaan in de stad

Mijn laatste grote reden is het feit dat je heerlijk op avontuur kan gaan in de stad naar keuze. Wanneer je een stad bezoekt met de auto of openbaar vervoer, moet je de tijd in de gaten houden. Ook als je ergens buiten de stad verblijft moet je ervoor zorgen dat je het niet te laat maakt. Met een stedentrip heb je daar helemaal geen last meer van. Je kan juist een hele andere kant van de stad ontdekken. Met een stedentrip ga je op avontuur in de stad naar keuze. Dat is zo gaaf, alleen daarom al zou iedereen op citytrip moeten gaan!