gucci
Trends

Gucci: een blijvende dominante trend

Er zijn een hoop merken te vinden in de modewereld, echter is het nog altijd zo dat Gucci de grootste is van ze allemaal.  Gucci is een merk die de modewereld als het ware domineert, ook in Nederland kan je veel mensen vinden die helemaal weg zijn van dit merk. Je betaalt er dan wel weer een hoop geld voor, echter is het de prijs zeker waard. De vraag is wat mensen zo goed laat denken over dit merk en wat de uitstraling is van het merk. Dat gaan we jou laten zien

De simplistische kleding

Gucci zal nooit hele rare printjes hebben of steentjes op de shirts, ze houden het dan ook vrij algemeen en simplistisch. Dit is dan ook de reden dat het zo’n bekend en bijzonder merk is. Bij de truien kan je meestal drie strepen vinden in de kleuren van het merk. Deze simpelheid zien we overal bij terug, zij staan hier dan ook wel om bekend. Je kunt het ook wel een beetje vergelijken met Apple, zij houden ook altijd weer vast aan de simpele uitstraling. Tot nu toe is dit altijd een goede keuze geweest!

Ook is het zo dat het materiaal van de Gucci kleren zeer goed is in verhouding tot andere merken. Zo zal je bij Gucci altijd een print hebben die verwezen zit in de stof. Hierdoor zal jouw shirt niet gelijk in de was kapot gaan. Dit zou natuurlijk zonde. De broeken zijn ook altijd weer ontzettend stevig, dit zorgt er dan ook voor dat je gemakkelijk een hele outfit kunt samenstellen. Zelfs voor zonnebrillen ben je bij Gucci aan het juiste adres, ontzettend universeel dus.

De dominantie van het merk

Wanneer we kijken naar alle shows dan is het altijd weer Gucci die de grootste podiums binnen weet te halen. Gucci heeft momenteel ook enkele collecties die niet al te duur zijn, zo kan je voor 150 euro een shirt halen. Dit is nog steeds een hoop, maar voor het beste en meest bekende kledingmerk is het natuurlijk niet zo veel. Gucci kan toch altijd weer iedereen verbazen, het is een merk met een zeer uniek karakter. Een merk wat zich altijd weer zal bewijzen, ze zijn tenslotte altijd weer degene die de beste modellen hebben en die de grootste cijfers neerzetten. Heb jij ook ooit eens een Gucci kledingstuk gehad of vind jij het merk een tikkeltje te duur?