novatrend.nl

Kamado BBQ voor een perfect gegrilde zomer

Kamado BBQ

De scholen zijn weer uit en de zon draait alweer een paar maanden zelfs in Nederland op volle toeren. En iedereen weet wat dat betekent: zomer! Alle gezelligheid wordt verplaatst naar buiten, wat alles toch net dat beetje meer sfeer en gezelligheid geeft. De zomer gaat om vrijheid, lekker relaxen, doen waar je de rest van het jaar geen tijd voor hebt, juist terwijl je het in drukke dagen zo hard nodig hebt. Het is belangrijk om, zelfs al werk je zelf in de zomer door, even je momentjes te pakken met je familie en je gezin om samen bij te komen. Het mooie weer biedt daar een prachtige oplossing voor: de Kamado BBQ! Lekker met zijn allen bijkletsen en echt even voor je eten gaan zitten met een lekker drankje erbij, in plaats van even snel iets in elkaar flansen en weer verder met je eigen dingen doen zoals dat normaal gesproken gaat elke dag. Door de Kamado BBQ erbij te pakken breng je wat sfeer die iedereen weer eens lekker ontspant en dichtbij elkaar brengt!

Wat is een Kamado BBQ?

Een Kamado BBQ is een echte uitkomst als je van barbecuen houdt. De Kamado BBQ wordt vaak beschreven als een soort luxere, meer uitgebreide versie van de houtskool barbecue. Onder barbecue fanaten ontstaan vaak eenzelfde vraagstuk: elektrisch of houtskool. Vele mensen zweren bij de rokerige smaak die een klassieke houtskool barbecue toevoegt aan je vlees, terwijl anderen liever gaan voor een makkelijkere weg, die volgens hen ook prima werkt en het vlees geleidelijker braadt. Een Kamado BBQ heeft het beste van beide werelden. De smaak van een houtskool barbecue, maar het gemak van een mooie gesloten keramieken wand die warmte extreem goed isoleert. Hierdoor blijft de temperatuur in een Kamado BBQ goed constant en valt de graad zeer nauwkeurig aan te passen, zodat je jouw stukje vlees kan braden en grillen precies zoals jij die wil.

Kamado BBQ is voor echte grillmeesters

Iedereen barbecuet natuurlijk wel eens, maar net als met alles heb je er altijd een paar fanatiekelingen tussen zitten die altijd vinden dat het beter kan. Zo ook de makers van de allerbeste soorten van de Kamado BBQ. Niet te ver weg van de essentie, maar wel ruimte maken voor verbetering en die ruimte optimaal benutten. Het kan altijd beter, mooier en efficiënter. Bij de Kamado BBQ barbecue vonden zij de perfecte balans tussen vorm en functie. De ideale smaak, verpakt in een prachtige barbecue!

Mobiele versie afsluiten